TEKEVÄT KÄDET RY.

INNOSTUS JA SISÄINEN PALO KÄDENTAITOIHIN!

TULEVIA TAPAHTUMIA 2023

Rantapäivän kirppistely ja käsityömyyntitapahtuma su 16.6.

Aurlahden hiekkakenttä on varattu tämän kesän Rantapäivälle sunnuntaina 16.6. klo 9-14.
Toinen kentistä on jälleen pysäköintiä varten.

 

Tule mukaan kirppistelemään ja myy pois turhat sälät,jotka pyörivät kotisi nurkissa tai jaa meille kättesi taitoja ja myy käsitöitäsi.

Paikat varataan etukäteen sähköpostilla tekevatkadet.ry@gmail.com
Paikkamaksu on 7e ja maksetaan paikan päällä käteisellä.

 

Kahvila- ja muut ruokayrittäjät sekä muut erikoismyyjät ja yksityisyrittäjät neuvottelevat paikkamaksun erikseen. Ilmoita,jos tarvitset sähköä/voimavirtaa.
HUOM! Sähkö on vain ruokapuolen yrittäjille.

 

Paikkoja alamme jakamaan aamulla n. 7.30. Jokaisella myyjällä on tilaa 3m, johon mahtuu hyvin mm. pöytä +vaaterekki.
Autot viedään pois myyntialueelta hyvissä ajoin heti kuorman purettua.

 

Myyntipaikkoja on 150:lle ensimmäiselle paikan varanneelle. Jos et pääsekään tulemaan, peruutathan paikkasi ajoissa, jotta se voidaan luovuttaa eteenpäin. Kiitos!

Myyjät vastaavat itse oman paikkansa siisteydestä tapahtuman jälkeen eli myymättä jääneet tavarat ja roskat viedään pois paikalta.

 

HUOM! Myyntipaikkoja voivat varata kädentaitajat, seurat, yhdistykset, trubaduurit, pienyrittäjät sekä muut, jotka haluavat tulla tapahtumaan esittelemään omaa toimintaansa/ taitojaan tai rekrytoimaan uusia jäseniä tai muulla tavoin tehdä itseään tunnetuksi. Sinulla ei tarvitse olla Y-tunnusta tai toiminimeä tms. vaan myyntipaikan voi varata ihan tavallinen yksityishenkilökin 

Tervetuloa!


SÄÄVARAUS!!

PAIKKAVARAUKSET:
tekevatkadet.ry@gmail.com

Käsityömateriaalikirpputori tulossa huhtikuussa!

Kovasti kyselty kässämatskukirppis tulee taas! Kokoonnumme kirppistelemään Lohjan keskustaan Lohjan seurakuntatalolle, Sibeliuksenkatu 2, 08100 eli Kirkkokentän reunaan (mustavalkoiset kivitalot). Ko. tilat ovat mukavan esteettömät, joten siitä iso plussa :)

Päivä on lauantai 13.4. klo 10-15.

Ehdimme siis viettämään pääsiäisen alta pois ja keskittymään sitten äitienpäivään ja keväällä valmistuviin opiskelijoihin. Kenties kesällä on häitäkin luvassa eli kannattaa piipahtaa paikalla tekemässä erinomaisia löytöjä!

Vai onko kenties niin,että kaapit,hyllyt ja laatikot nitisevät liitoksistaan ja kaipaat materiaalien tuuletusta? Olisiko aika laittaa jotain kiertoon? Joko on marinoitu viime vuosikymmenten ihanat paperit tarpeeksi kauan? Ota kirppispaikka ja pistä kiva kiertoon toisten nautittavaksi :D

Paikkamaksu on 13€ ja paikalla on pöydät valmiina! Loistodiili,eikö? Laita yhdistykselle viestiä : tekevatkadet.ry@gmail.com ja saat varmistusviestin kirppiksestä.

 

YSTÄVÄNPÄIVÄ on ihan kohta!! 

Putiikille on putkahtanut kivasti kaikkea upeaa ,jonka voi antaa ystävälle, kaverille, frendille, kamulle, bestikselle tai puolisolle, kumppanille, tyttikselle, poikkikselle, työkolleegalle tai muuten vaan jollekin hyvälle tyypille, jota arvostat ja haluat hänen tietävän sen. 

Pakettiin voi sujahtaa mitä vain pilven pehmeistä kynsikkäistä pöydällä seisovaan puiseen ruusukimppuun. Osa tuotteista löytyy jo verkkokaupasta! Kannattaa käydä kurkkaamassa sieltäkin ja varsinkin,jos välimatkaa putiikille kertyy :) 

Kässäkahvit jatkuvat :)

Käsityökahvit eli kavereiden kesken Kässäkahvit jatkuvat ja kokoonnumme jälleen joka toinen tiistai yhdistyksen toimitiloissa Torikatu 3:n alakerrassa.

Ensimmäinen kerta on tiistaina 30.1.2024 klo 13-15. Tarjolla on kahvia ja teetä (vapaaehtoinen maksu).

Tilaisuudet ovat kaikille kiinnostuneille avoimia eli ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen osallistuakseen.

Mukaan voi ottaa oman käsityön tai tulla paikalle vain juttelemaan tai esim. kysymään neuvoa kinkkiseen käsityöongelmaan. 

Meillä on myös käsityöaiheinen kirjasto, jota voi vapaasti selailla ja vaikka etsiä inspiraatiota, jos se on mennyt väliaikaisesti piiloon.

Käytössä on myös säädettävä sovitusnukke sekä ompelukone (tuo omat langat)

 

Seuraavat Kässäkahvit ovat:

13.2.    27.2

12.3.    26.3

9.4.    23.4.

7.5    21.5.

Kässäkahvit jatkuvat vielä kesäkuussa aina juhannukseen asti- kiitos aktiivisten jäsenten Ulla,Sirkku ja Pirjo!

4.6.  18.6.

Jatkamme jälleen syksyllä!

 

Sukkaohjeella hyvää mieltä ja mielenterveyttä!

Sukkakilpailun voittosukkien ohje on saatavilla sekä sähköisenä,että paperiversiona hintaan 8€. Paperiversion voi hankkia itselleen,ystävälle tms. Tekevien kaupalta ja sähköisen version saa laittamalla sähköpostia yhdistykselle :tekevatkadet.ry@gmail.com.

Tuotto ohjeesta menee lohjalaisten nuorten mielenterveyden hyväksi :)

 

Onnea Maria!

Sukkakilpailun voittajaksi 35%:n äänillä nousi Maria Grönberg pitkillä, pinkeillä sukillaan. Onnittelut Marialle :D 

Kiitos kaikille osallistujille.

Palaute oli erinomaista ja pyyntönä oli,että vastaisuudessakin messuilla olisi jotain vastaavaa. Mieli ry:n kanssa yhteistyö oli riemastuttavaa, joten ideoita pukkasi heti ja heiltä lähti korvat sauhuten ideapaja käyntiin. Voitte olla siis varmoja,että ensi messuilla on vähintäänkin äänestys ja jotain muutakin bonuksena!

Äänestäneiden antaman palautteen mukaan tärkeintä oli,että sukkaohjeen myynnistä saatava tuotto jää Lohjalle ja menee nimenomaan lohjalaisten nuorten mielenterveyden hyväksi. Tästä tullaan pitämään visusti kiinni!

Kiitos kaikille äänestykseen osallistuneille ja palautetta antaneille :)

Lohjan Käsityömessut lokakuun lopulla 28.-29.10.

Varaa paikkasi myyjänä tai tule tekemään upeita löytöjä pukin lahjakonttiin tai itsellesi! 

Lisää messuista löydät messusivuilta, täältä.

Neulo Hyvän Mielen sukkapari ja palauta se joko Tekevien putiikkiin Torikadulle tai Lohjan Mieli ry:n Hyvän Mielen Majalle Karstuntie 2 (avoinna ma,ke,to klo 13-15) 26.10. mennessä.

Sukat saavat olla kelle vain ja millaiset vain, millä tekniikalla vain tehdyt,kunhan ne ovat tuoneet tekijälleen hyvän mielen.

Kaikki palautetut sukat ovat esillä Käsityömessuilla ja yleisö äänestää niistä voittajaparin.

Voittajaparista tehdään ohje, jota myydään ja myynnistä saatu tuotto ohjataan Lohjan nuorten mielenterveyden hyväksi.

Kaikki sukat lahjoitetaan Lohjan srk:n kautta lohjalaisille perheille ja vanhuksille.

 

 

Kässäkahvit jatkuvat jälleen!

Suositut Kässäkahvit jatkuvat taas syyskuussa ja ensimmäiset Kässäkahvit pidetään tiistaina 5.9. Torikatu 3:n toimitiloissa klo 13-15.

Jatkossa kokoonnumme tuttuun tapaan joka toinen tiistai Torikadulla klo 13-15 omienkäsitöiden, rupattelun ja muun yhteisen tekemisen merkeissä. Tarjolla on kahvia ja teetä, vapaaehtoisella maksulla.

Syyskauden 2023 Kässäkahvipäivät (voi tulla muutoksia):

5.9.    19.9.

3.10.  17.10. 31.10.

14.11.  28.11.

Joulukuusta keskustellaan vielä.

Yhteystiedot

Torikatu 3 (sisäpiha)

08100 Lohja

puhnro: 045 783 286 88

 

www.tekevatkadet.fi

Sähköposti: tekevatkadet@gmail.com

Instagram: @tekevatkadet_ry

Facebook: tekevatkadet_ry