Tutustu yhdistyksemme jäseniin.

Käythän kurkkaamassa jäsentemme töitä verkkokaupassamme Facebookissa! Verkkokauppaan pääset tästä :)

TEKEVÄT KÄDET RY:N HALLITUS TOIMIKAUDELLA 2023

Tekevät Kädet ry:n hallitus koostuu toimikaudella 2023 puheenjohtajan lisäksi viidestä varsinaisesta jäsenestä ja yhdestä varajäsenestä. Hallituksen toimikausi on 1vuosi, puheenjohtajan toimikausi on 2 vuotta. 

Puheenjohtaja: Mia Taimio

Varapuheenjohtaja: Tuula Mustalahti

Rahastonhoitaja/hallituksen jäsen: Hannele Taimio

Hallituksen jäsen: Kaija Huhtamäki

Hallituksen jäsen: Tuula Järvinen

Hallituksen jäsen: Ulla Kauranen

Varajäsen: Vuokko Tienhaara

 

Tekevät Kädet ry:llä on tällä hetkellä reipas 100 jäsentä (talvi 2022).

Jäsensivut on tarkoitettu niille yhdistyksen jäsenille, jotka haluavat tuoda omia töitään ja omaa osaamistaan esille. Osalla on jo toimiva verkkokauppa ja/tai toiminimi, tällöin linkki ohjaa ko. sivuille. 

Mikäli myyntitoimintaa ei netissä ole, muut tiedot ohjaavat ottamaan myyjään yhteyttä.

Jäsenet kirjoittavat itse oman kuvauksensa niin halutessaan.

HUOM! Kaikki jäsenet eivät tee käsitöitä myyntiin asti, eivätkä kaikki jäsenet halua kirjoittaa esittelyä.

Jäsenille: Kirjoita esittely ja liitä mukaan kuvat ja lähetä se sähköpostilla yhdistyksen sähköpostiin. Yhdistyksen hallitus lisää esittelysi tälle sivulle. 

Tutustu Tekevien jäseniin:

Pirjo Brax: Olen koulutukseltani käsityönopettaja. Käsityöt ovat aina olleet tärkeä osa elämääni, niin työnä kuin harrastuksena. Tällä hetkellä olen innostunut kaikesta neulontaan liittyvästä. Värjään lankoja luonnonväreillä ja synteettisillä väreillä. Suunnittelen neulemalleja ja kirjoitan neuleohjeita. Ja tietenkin neulon – enimmäkseen sukkia (mutta myös pipoja ja lapasia), mieluiten teen kirjoneuleita ja ohuesta langasta.

Janina Hurkala: Espoon valmistama sisustustuoteartesaani. Neljäs sukupolvi, joka tekee käsityötä: lasi (hiekkanpuhallettu,tiffanylasit ect.),kortit,korut.... Aito Käsityö Janina Hurkala Tmi.

 

Tarja Lindholm: Olen entinen ateljeeompelija. Olen ollut erillaisissa ateljeissa töissä nuorempana. Viimeisin oli romaanikansallisasut joita tein viiden vuoden ajan. Nykyään teen vain harrastusmuodossa käsitöitä. Vauvanpesät ovat olleet vuoden ajan ajankohtaisia. Työkaverit kun ovat nuoria ja vauvoja syntyypi. Villasukkia valmistan kun innostus osuu kohdalle. Villasukkia syntyy viikossa muutamat parit kun vauhtii pääseepi. Kaikki käsityöt ovat elämän suola. Työ vie liian paljon ajastani. Työmatkat ovat 4h päivisin. 

 

Janne Miettinen: Olen Siuntiosta, valmistan harrestepohjalta puusta erilaisia pieniä tuotteita,kuten rasioita, koristetonttuja, joulukuusia, kirveitä, riipuksia, voiveitsiä sekä linnunpönttöjä.

Jos olet kiinnostunut, kerron mielelläni lisää ja laitan yksityiskohtaisempia kuvia/ puh. 050 43 91 466 tai sähköpostitse :jannenpuutyo@gmail.com

Otan myös vastaan tilaustöitä esim. uurnat, mitoitetut kotelot (viinipulloille yms.)

Otathan rohkeasti yhteyttä!

Instagramista @jannenpuutyo löytyy tekemieni töiden kuvia.

Ritva Saihila – SannoDesign – Whirlwind korut – SD Hatut

Olen koulutukseltani modisti /hattujen ja asusteiden valmistuksen ammattilainen. Kierrätysmateriaaleista olen valmistanut tuotteita jo -70 luvulta lähtien.

Luonnonmateriaalien käyttö on minulle tärkeää. Nokkoslanka ja -kangas tulee (omana maahantuontina) Nepalista. Toivon, pieneltä osaltani, pystyväni auttamaan paikallisia ihmisiä kouluttamaan lapsensa. Lohennahkaa olen tilannut Brasiliasta jo 2000- luvun alussa, he parkitsivat ja värjäsivät nahat ekologisesti jo silloin. Osallistuin silloin "Kivikausi" – projektiin, Suomusjärven Teboilin Kivihovi huoltoasemalla. Lohennahka sekä nokkoslanka olivat olennainen osa siinä projektissa. Suomesta ei silloin näitä materiaaleja löytynyt värjättyinä.

Etsin koko ajan ekologisia ja luonnonmateriaaleja töihini. Kokeileva käsityö on osa minua ja näin myös SannoDesignin tuotteita.

Tuotteiden myynti tapahtuu pääasiallisesti verkkokauppani kautta: https://www.sannodesign.fi

Muita myyntipaikkoja:

Tekevät Kädet ry:n putiikissa Lohjalla – Torikatu 3 (sisäpihalla) Sieltä löydät monien käsityöläisten ihania tuotteita. Kannattaa käydä katsomassa.

Taukopaikka Lahnajärven Tilapuodissa – Lahnajärveltä (Salo)

Toivottavasti myös sinä löydät jotain kestävän kehityksen tuotteita itsellesi ja läheisillesi.

Uutuudet näet ensimmäiseksi fb-sivuillani:

https://www.facebook.com/hassuhatter    - SannoDesign

https://www.facebook.com/korut.Finland - Whirlwind korut

https://www.facebook.com/modisti          - SD Hats

Mia Taimio: Itseoppinut käsitöiden sekatyöläinen ja Lohjan Kuvataidekoulun kasvatti. Virkkuut ja neulomukset jätän suosiolla muille. Lempiväkerrykset ovat kortit, korut ja kaikenlaiset massailut fimosta paperiin, betoniin ja kipsiin. Ideoita syntyy enemmän, kuin valmista. Kärsivällisyys ei ole hyve ja reuma määrää työn tahdin. Haaveissa oma verkkokauppa, jahka muilta kiireiltä kerkeäisi.