Tutustu yhdistyksemme jäseniin. 

Huom! Sivut ovat vasta työn alla!

Tulevaisuudessa resurssien mukaan toivomme saavamme tänne mm. verkkokaupan jäsenten tuotteille.

Tekevät Kädet ry:llä on tällä hetkellä vajaa 100 jäsentä (syksy 2020).

Jäsensivut on tarkoitettu niille yhdistyksen jäsenille,jotka haluavat tuoda omia töitään ja omaa osaamistaan esille. Osalla on jo toimiva verkkokauppa ja/tai toiminimi, tällöin linkki ohjaa ko. sivuille. 

Mikäli myyntitoimintaa ei netissä ole, muut tiedot ohjaavat ottamaan myyjään yhteyttä.

Jäsenet kirjoittavat itse oman kuvauksensa niin halutessaan.

Kaikki jäsenet eivät tee käsitöitä myyntiin asti, eivätkä kaikki jäsenet kirjoita esittelyä omasta halustaan.

Tutustu Tekevien jäseniin:

 

Pirjo Brax: Olen koulutukseltani käsityönopettaja. Käsityöt ovat aina olleet tärkeä osa elämääni, niin työnä kuin harrastuksena. Tällä hetkellä olen innostunut kaikesta neulontaan liittyvästä. Värjään lankoja luonnonväreillä ja synteettisillä väreillä. Suunnittelen neulemalleja ja kirjoitan neuleohjeita. Ja tietenkin neulon – enimmäkseen sukkia (mutta myös pipoja ja lapasia), mieluiten teen kirjoneuleita ja ohuesta langasta.

 

Janina Hurkala: Espoon valmistama sisustustuoteartesaani. Neljäs sukupolvi, joka tekee käsityötä: lasi (hiekkanpuhallettu,tiffanylasit ect.),kortit,korut.... Aito Käsityö Janina Hurkala Tmi.

 

Ceta Lehtniemi: Olen vuosikymmenten kuluessa käynyt erilaisia taiteeseen liittyviä kursseja. Nyt eläkeläisenä minulle on tuottanut suurta iloa korttien ja kirjojen tekeminen, jolla alueella olen itseoppinut. Käytän omia akvarellejani, valokuviani ja tekstejäni. Osan korteista valmistan kotona tulosteena, mutta enimmän osan painatan nykyisin Ifolor Oy:ssä. Minulla on ollut halua jakaa eteenpäin, olla yhteyksissä ihmisiin ja tavallaan mahdollistaa myös muille läheisten muistamista kortein ja pienin kirjoin. Tämän vuoksi myös myyn tuotteitani tavoittelematta voittoa. Osassa tuotteistani on mukana kristillistä sanomaa. 

CetaLenan Kirjat

 

Tarja Lindholm: Olen entinen ateljeeompelija. Olen ollut erillaisissa ateljeissa töissä nuorempana. Viimeisin oli romaanikansallisasut joita tein viiden vuoden ajan. Nykyään teen vain harrastusmuodossa käsitöitä. Vauvanpesät ovat olleet vuoden ajan ajankohtaisia. Työkaverit kun ovat nuoria ja vauvoja syntyypi. Villasukkia valmistan kun innostus osuu kohdalle. Villasukkia syntyy viikossa muutamat parit kun vauhtii pääseepi. Kaikki käsityöt ovat elämän suola. Työ vie liian paljon ajastani. Työmatkat ovat 4h päivisin. 

 

Mia Taimio: Itseoppinut käsitöiden sekatyöläinen, mutta virkkuut ja neulomukset jätän suosiolla muille. Lempiväkerrykset ovat kortit, korut ja kaikenlaiset massailut fimosta paperiin, betoniin ja kipsiin. Ideoita syntyy enemmän, kuin valmista. Kärsivällisyys ei ole hyve ja reuma määrää työn tahdin. Haaveissa oma verkkokauppa, jahka muilta kiireiltä kerkeäisi.