TEKEVÄT KÄDET RY

Innostus ja sisäinen palo kädentaitoihin!

Tekevät Kädet Ry

Tekevät kädet ry. on maaliskuussa 2019 perustettu voittoa tavoittelematon käsityöyhdistys, joka toivottaa tervetulleeksi kaikki käsitöistä kiinnostuneet harrastelijat, alan ammattilaiset ja pienyrittäjät. Tärkeintä on innostus ja sisäinen palo kädentaitoihin. 

Yhdistyksen tarkoituksena on nostaa käsityöläisten ja kädentaitojen arvostusta, edistää, kehittää ja tukea kansalaisten omaehtoista käsityöharrastusta sekä koota kädentaitajat yhteiseen toimintaan.

Toistaiseksi yhdistyksen toiminta on painottunut Lohjalle ja sen lähialueihin, mutta jäseniä on Helsingistä ja Turustakin asti. Toiminta-alue on laajennettavissa sitä mukaan, kun jäsenmäärä kasvaa eri paikkakunnilla.

Jäsenmaksu on 20€, nuorisojäseniltä (alle 18v.) 15€ ja kannatusjäseniltä alkaen 30€. Vapaamuotoiset jäsenhakemukset yhdistyksen sähköpostiin, kiitos. 

Otamme vastaan myös ideoita ja toiveita toimintamme kehittämiseksi: tekevatkadet.ry@gmail.com

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse, kiitos! 

Meidät löydät myös Facebookista ja Instagramista!

Katso yhteistyökumppanimme sivun alareunasta- Kiitos yhteistyöstä!

Kehystyöt Juha Vikhom

KoruAntero

Metri-pala

Nettilanka

Vanilja Valencienne


 

Yhdistyksen uudet toimitilat löydät Lohjan keskustasta Torikatu 3. sisäpihalta.

Sairastapauksen vuoksi tiistaina ja torstaina 2.12. 30.11.2021 putiikki on auki vain klo 16.asti!!

 

Myymälämme on avoinna:

MA klo 11-16

TI + TO klo 11-18

KE+PE klo 11-16

LA klo 10-14

SUNNUNTAINA  SULJETTU

Putiikissa käy käteinen ja kortti. 

Meiltä onnistuu myös postitus. 

Tarvittaessa toimitamme tuotteet Lohjan lähialueille.

Toteutamme mahdollisuuksien mukaan myös tilaustöitä!

 

Kurkista pieneen verkkokauppaamme Facebookissa- myynnissä ovat samat tuotteet, kuin kivijalkakaupassakin. 

Tekevien Putiikkiin tästä.

 

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden tuoda myyntiin omia töitään. 

Myynnistä kiinnostuneet saavat lisätietoja sähköpostitse :tekevatkadet.ry@gmail.com 

Putiikin hyllyistä löydät joka kukkarolle sopivan lahjan tai tuliaisen- tai miksipä et piristäisi itseäsi ihanalla merisuola-/kauratyynyllä tai helpota keittiössä töitäsi näppärillä puupihdeillä tai ruotopinseteillä?

Tule kurkkaamaan valikoima ja yllätyt!

Myynnissä mm. hopeisia korvakoruja, käsintehtyjä mattoja sekä nuken vaatteita

Stay Strong!

 

Tulevia tapahtumia:

Vuosikokous 8.12. klo 17

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous järjestetään yhdistyksen toimitiloissa Torikatu 3,08100 Lohja, klo 17 alkaen. Mahdollisuus osallistua myös etänä älylaitteen avulla. Tietokone/läppäri ei vaadi erillistä sovellusta, älykännykkä vaatii Teams-sovelluksen. Vuosikokous on vain jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Kutsu on lähtenyt säännöissä määrättynä aikana 2vkoa ennen kokousaikaa sähköpostitse. Olethan yhteydessä hallitukseen,jos et ole saanut kutsua.

Joulumyyntiä Lohjantähdessä 1.12.-4.12.

Perinteiseen tapaan jalkaudumme Lohjantähteen pienellä porukalla joulun alla ja pidämme joulumyyntitapahtuman. Tekevien porukan löytää Kino Vaakunan puoleisesta päädystä keskiviikosta lauantaihin. Arkisin olemme paikalla klo 10-18 ja lauantaina vielä klo 10-16. Maksuvälineenä vain käteinen,mutta Lohjantähdessä on automaatti :)

Käsityömessut Tanhuhovissa 

Pitkästä aikaa Käsityömessut järjestetään Tanhuhovissa 9.-10.10. 2021 la 10-16 ja su 10-15. Tarkemmat tiedot löytyvät messusivuilta ja paikkoja myydään niin kauan, kun niitä on tarjolla. Pienet paikat ovat 2mx1,5m /50€ ja isot 5mx1,5m/120€. 

Myyjät hoitavat omat myyntipöytänsä yms. rekvisiittansa paikalle. Yhdistyksellä on joitain pieniä pöytiä sekä levyjä pukkijaloilla vuokrattavana. Tiedustelut sähköpostitse.

KATSO MYYJIEN TARJONTAA TÄSTÄ VIDEOLINKISTÄ! Linkistä pääset suoraan Youtubeen, Tekevien omalle kanavalle :) 

TÄMÄ LINKKI vie Sinut messuosioon,ole hyvä. Messusivuilta löytyy mm. myyjälista, jonka avulla voit tutustua eri myyjien tuotteisiin etukäteen. Myös paikkakartta löytyy sieltä.

Terveydeksi-toritapahtuma 25.8.2021

Lohjan Sydän ry. järjestää tapahtuman keskiviikkona 25.8. Lohjantähden torilla. Tapahtuma on avoin yleisölle klo 13-17.30 välisen ajan. Paikalla on Sydämen lisäksi liuta muita paikallisia yhdistyksiä esittelemässä toimintaansa - myös Tekevät Kädet ry. on torilla!

Lisäys: Tämän hetkisen sään vuoksi (rankkasadetta ja tuulta) Tekevät Kädet ry. ei pysty osallistumaan tapahtumaan. 

Pj saa lisää vuosirenkaita!

Torikadun myymälässä juhlitaan pipari- ja mehutarjoilun merkeissä torstaista lauantaihin 15.-17.7. Tule hörpylle ja samalla voit ihastella (ja tehdä kenties hankintoja?) uusia upeita tuotteita, joita on taas tullut kaupalle!

Rantapäivä 1.8.2021

Useat pyynnöt uudesta Rantapäivän tapahtumasta on kuultu, joten Aurlahden hiekkakenttä on varattu tämän kesän Rantapäivälle sunnuntaina 1.8. klo 9-14.
Toinen kentistä on jälleen pysäköintiä varten.


Paikat varataan etukäteen sähköpostilla tekevatkadet.ry@gmail.com
Paikkamaksu on 5e ja maksetaan paikan päällä käteisellä. (Kahvila- ja muut ruokayrittäjät neuvottelevat paikkamaksun erikseen)

Kirpputorimyynti- ja muita paikkoja alamme jakamaan aamulla n. klo 7.30. Jokaisella myyjällä on tilaa 2m,johon mahtuu hyvin mm. pöytä +vaaterekki. Jokainen myyjä vastaa itse omista myyntirekviisiitastaan- meillä ei valitettavasti oli mahdollisuuksia vuokrata/lainata pöytiä tai rekkejä. 

Autot viedään pois myyntialueelta hyvissä ajoin heti kuorman purettua. Myyntipaikkoja on 150:lle ensimmäiselle varanneelle. Jos et pääse tulemaan paikan varattuasi,peruutathan paikkasi ajoissa,jotta se voidaan luovuttaa eteenpäin. Kiitos!

Myyjät vastaavat itse oman paikkansa siisteydestä tapahtuman jälkeen eli myymättä jääneet tavarat ja roskat viedään pois paikalta.

HUOM! Myyntipaikkoja voivat varata kädentaitajat, seurat, yhdistykset, trubaduurit, pienyrittäjät sekä muut,jotka haluavat tulla tapahtumaan esittelemään omaa toimintaansa/ taitojaan tai rekrytoimaan uusia jäseniä tai muulla tavoin tehdä itseään tunnetuksi.

Pidetään hauskaa turvallisuus muistaen.

PAIKKAVARAUKSET:
tekevatkadet.ry@gmail.com

Yhdistyksen putiikissa on tällä hetkellä runsas valikoima erilaisia käsintehtyjä tuotteita korteista tuttinauhoihin, villasukista retkialustoihin ja puisiin voiveitsiin asti. Tule pistäytymään ja tekemään loistavia hankintoja itsellesi tai lahjaksi. 

KLIKKAA KUVAT SUUREMMIKSI

 

Tapahtunutta

Äänestys on päättynyt- odotamme tuloksia. Kiitos avustasi :)

Säästöpankki jakaa avustuksia äänestyksen perusteella eri yhdistyksille ja seuroille. Autathan Tekevät Kädet ry:tä ja käy äänestämässä meitä tästä linkistä:

 https://www.saastopankki.fi/fi-fi/saastopankkiryhma/vastuullisuus/hyvia-tekoja/aanestys

Valitse paikkakuntavalikosta Lohja ja löydät äänestysvaihtoehdot. 

Lähdimme mukaan äänestykseen,sillä vaikea korona-aika on vienyt meiltä kaikki varainhankintamahdollisuudet eli emme voi järjestää normaaliin tapaan tapahtumia,kursseja saati käsityöiltoja, joten tulot ovat jäsenmaksujen varassa. 

Olemme juuri saaneet toimitilat kuntoon ja ja kova työ menisi täysin hukkaan,jos virus-vihulainen pääsisi voitolle ja yhdistys joutuisi pakkaamaan kamat ja laittamaan lapun luukulle.

Auta siis meitä voittamaan K.A.K.K.A eli Korona-Ajan-Kukkaron-Keveys-Aika ja saamme ehkä Säästöpankilta pienen helpotuksen äänestyksen johdosta.

Suuret kiitokset !!

Sukkaa pukkaa hoitajille!

Saimme vinkkiä sukkatarpeesta hoitajille, kiitos Lohjan ruoka-apuryhmän vetäjälle Jonna Kataiselle. 

Asiaa vetää Hoivarc Oy ja sukkia vastaanottaa tällä hetkellä Kirkkonummella Pieni Juhlapuoti Vanilja, Espoossa kauppakeskus Ainoassa vaatekauppa Fiilinki ja Helsingissä Lasipalatsissa lastenvaateliike Fiilinki.  Itse ei tarvitse lähteä viemään valmista sukkaparia ko. paikkoihin, vaan  ne voi tuoda Tekevien kauppaan osoitteeseen Torikatu 3, 08100 Lohja ja me toimitamme suuremman erän kerralla Kirkkonummelle :)

Tarve villasukille on koossa 36-44, eniten käyttäjiä on koossa 37-40. Laita sukkiin kokomerkintä lapulla tai tarralla.

Sukat jaetaan teho-osaston hoitajille sekä laitos-ja välinehuoltajille. Meilahti tarvitsee 150 sukkaparia. Mikäli sukkia tulee enemmän ne jaetaan muiden sairaaloiden teho-osastoille.

Yhdistyksellä on vielä jonkin verran lankoja edellisistä messuista jäljellä, mutta voit käyttää myös omia lankojasi. Jos tarvitset lankoja meiltä, ota yhteys ensin sähköpostilla tekevatkadet.ry@gmail.com ja sovitaan aika, milloin voit hakea kassin kaupalta.

Tiptap, tiptap, tipetipetiptap! Kuinka voi olla, että joulu tulee joka vuosi aina vaan aiemmin?!

Tekevien porukka hipsii Lohjantähteen joulukuun alussa ja pidämme siellä pienet joulumarkkinat. Olemme ns. Vero Modan päädyssä keskiviikosta lauantaihin 2.-5.12. arkisin klo 10-18 ja lauantaina klo 10-16. Meillä on käsidesiä, turvaväliä, suojavarusteita ja lämmintä joulumieltä yllinkyllin! Ja tietysti kaikenlaista ihanaa käsintehtyä myytävää :D 

Huom! Paikalla käy vain käteismaksu!

Vuosikokouksessa 26.9.2020 valittiin uusi hallitus.

Puheenjohtajana jatkaa Mia Taimio ja varapuheenjohtajana Tuula Mustalahti. Muita hallituksen jäseniä ovat Pirjo Brax, Ulla Kauranen, Marjo Pohjanniemi ja Hannele Taimio. Varajäseniksi valittiin Tuula Järvinen ja Linda Silvonen.

Kiitos kaikille läsnäolleille!

 

 

 

 

Lohjan Käsityömessut 26.-27.10.2019 

Messut sujuivat loistavasti ja viikonlopun aikana vierailijoita oli lähes kolme tuhatta harmillisen kurjasta säästä huolimatta. Palaute oli erittäin positiivista ja varsinkin maksuton sisäänpääsy sai paljon kehuja. Myös edullisia paikkamaksuja kiiteltiin monilta tahoilta,sillä vastaavia tapahtumia ei liioin ole,joissa huomioidaan varsinkin pienimmät tekijät ja otetaan huomioon heidän mahdollisuutensa osallistua kukkaroystävällisin paikkahinnoin. Tämä edullisuus heijastuu myös tuotteiden hintoihin,jolloin menekki on parempi. Tuotteiden valikoiman monipuolisuuden lisäksi niiden hintalaatu-suhdetta kehuttiin myös yleisesti. Niin yleisö,kuin myyjätkin kyselivät jo ensi vuoden messusuunnitelmia ja toivoivat jatkoa ja miksikäs ei :D Tapahtumalle on selvästi kysyntää täällä suunnalla ja tulijoita on pitkäksi jonoksi asti. Kannattaa seurata sivuja, ilmoitamme tulevista tapahtumista, kun ilmoitettavaa tulee!

 

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit tarjoavat yhdistyksen jäsenille etuja ja alennuksia erikseen sovituista tuotteista ja palveluista jäsenkorttia vastaan. Tekevät Kädet ry. kiittää mukaan lähteneitä yrityksiä yhteistyöstä.

Vanilja Valencienne Oy tarjoaa jäsenille -20% alennuksen Ecoil-tuotteiden OVH-hinnoista.

Kehystyöt Juha Vikholm antaa 15% alennuksen tuotteistaan jäsenille.

Nettilanka antaa 15% alennuksen ostosten loppusummasta jäsenille. Alennuskoodi jäsentiedotteessa.

KoruAnteron hopeakoruista -15% alennus yhdistyksen jäsenille, kun ostaa korut tekijältä itseltään. Voimassa 31.12.2021 asti.

Metri-pala kangaskauppa antaa 10% alennuksen jäsenille ostoksista.