TEKEVÄT KÄDET RY

Innostus ja sisäinen palo kädentaitoihin!

Tekevät Kädet Ry

Tekevät kädet ry. on maaliskuussa 2019 perustettu voittoa tavoittelematon käsityöyhdistys, joka toivottaa tervetulleeksi kaikki käsitöistä kiinnostuneet harrastelijat, alan ammattilaiset ja pienyrittäjät. Tärkeintä on innostus ja sisäinen palo kädentaitoihin. 

Yhdistyksen tarkoituksena on nostaa käsityöläisten ja kädentaitojen arvostusta, edistää, kehittää ja tukea kansalaisten omaehtoista käsityöharrastusta sekä koota kädentaitajat yhteiseen toimintaan.

Toistaiseksi yhdistyksen toiminta on painottunut Lohjalle ja sen lähialueihin, mutta jäseniä on Helsingistä ja Turustakin asti. Toiminta-alue on laajennettavissa sitä mukaan, kun jäsenmäärä kasvaa eri paikkakunnilla.

Jäsenmaksu (vuonna 2022) on 25€, nuorisojäseniltä (alle 18v.) 20€ ja kannatusjäseniltä alkaen 30€. Vapaamuotoiset jäsenhakemukset yhdistyksen sähköpostiin, kiitos. 

Otamme vastaan myös ideoita ja toiveita toimintamme kehittämiseksi: tekevatkadet.ry@gmail.com

Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse, kiitos! 

Meidät löydät myös Facebookista ja Instagramista!

Katso yhteistyökumppanimme sivun alareunasta- Kiitos yhteistyöstä!

Kehystyöt Juha Vikhom

KoruAntero

Metri-pala

Nettilanka

Vanilja Valencienne


 

Sääntömääräinen vuosikokous 7.12.2022 klo 18

Tervetuloa Tekevät Kädet ry:n viralliseen vuosikokoukseen keskiviikkona 7.12.2022 klo 18.00 yhdistyksen toimitiloihin, Torikatu 3, 08100 Lohja.

Tarjolla kahvia/teetä ja piparia.

Asialistalla sääntömääräiset asiat. 

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä Teamsin välityksellä. Linkin saat sähköpostilla, tulethan ajoissa paikalle saadaksesi yhteyden toimimaan, kiitos!

Äänestäminen valtakirjalla on myös mahdollista. Äänestysoikeus on kaikilla jäsenmaksun maksaneilla täysi-ikäisillä yhdistyksen jäsenillä. Äänestysoikeus ei koske kannatusjäseniä.

Ystävällisesti,

Tekevät Kädet ry:n hallitus

(Kokouskutsu on lähtenyt yhdistyksen jäsenille sääntöjen mukaisesti kahta vkoa ennen. Mikäli et ole saanut sähköpostia, tarkista roskapostikansiosi. Voit myös pyytää uuden linkin, jos vanha on mennyt hukkaan tai et löydä sitä/ viesti ei ole tullut perille)

Yhdistyksen uudet toimitilat löydät Lohjan keskustasta Torikatu 3. sisäpihalta (kenkäliikkeen takaa).

Huom! Poikkeuksellisesti lyhennämme tiistain ja torstain aukioloaikoja, 

kunnes löydämme uuden apulaisen putiikille.

 

Myymälämme on avoinna:

MA-PE klo 11-16 

LA klo 10-14

SUNNUNTAINA  SULJETTU

Meillä voit maksaa käteisellä, kortilla tai MobilePay-maksulla.

Putiikin oma puhelinnumero on 045 783 286 88

 

Meiltä onnistuu myös postitus. 

Tarvittaessa toimitamme tuotteet Lohjan lähialueille.

Toteutamme mahdollisuuksien mukaan myös tilaustöitä!

 

Kurkista pieneen verkkokauppaamme Facebookissa- myynnissä ovat samat tuotteet, kuin kivijalkakaupassakin. 

Tekevien Putiikkiin tästä.

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden tuoda myyntiin omia töitään. 

Myynnistä kiinnostuneet saavat lisätietoja sähköpostitse :tekevatkadet.ry@gmail.com 

 

Putiikin hyllyistä löydät joka kukkarolle sopivan lahjan tai tuliaisen- tai miksipä et piristäisi itseäsi ihanalla merisuola-/kauratyynyllä tai helpota keittiössä töitäsi näppärillä puupihdeillä tai ruotopinseteillä?

Tule kurkkaamaan valikoima ja yllätyt!

Myynnissä mm. hopeisia korvakoruja, lapasia ja muita "lämpimäisiä" sekä nuken vaatteita

Stay Strong!

 

Tulevia tapahtumia 2022:

HAETAAN KASSA-APULAISTA

Oletko reipas, oma-aloitteinen, ihmisten kanssa toimeentuleva, innovatiivinen, kuuntelet ohjeita ja osaat toimia kassalla? Kenties itsekin kiinnostunut kädentaidoista?

Etsimme kassa-apulaista. Suomen kielen hyvä osaaminen välttämätön, muut kielet plussaa. Työhön kuuluu mm. asiakaspalvelua, putiikin siistimistä ja sovittaessa myös somistamista. 

Bonusta, jos on jonkin verran teknisiä taitoja ja/tai on käyttänyt jotain kassasovellusta (esim. Zettle). 

Kaikkeen perehdytetään! Työ ei sisällä mitään  fyysisesti kovinkaan raskasta. Sopii nuorelle tai jo elämän kokemusta enemmän hankkineelle.

Työnkuva sovitaan tarkemmin yhdessä.

 

Onko sinulla mahdollisuus työllistyä 100%:n palkkatuella? Ota yhteyttä meihin!

 

Ota yhteyttä: tekevatkadet.ry@gmail.com

Kässäkahvit jatkuvat elokuussa 23.8.2022

Käsityökahvit eli ystävien kesken Kässäkahvit jatkuvat taas alkaen 23.8.2022. Kokoonnumme joka toinen tiistai yhdistyksen toimitiloissa Torikatu 3 klo 13-15. Tarjolla on kahvia, teetä ja mehua- maksu on vapaaehtoinen.

Kässäkahveilla voit rupatella niitänäitä tai istua hiljaa omaa musiikkia kuunnellen-mikä on itsellesi mukavinta. Voit tuoda oman käsityösi mukana ja tehdä sitä tai teemapäivinä tehdä porukan mukana yhdistyksen ehdottamaa työtä. Mikäli sinulla on joku käsitöihin liittyvä ongelma, paikalla saattaa olla ratkaisu :)  Olemme huomanneet, että "kaksin aina kaunihimpi", "kolme päätä keksii paremmin" ja "porukassa on voimaa"-joten tule vain reippaasti kurkkaamaan paikalle. Käsityöläiset ovat samaa sakkia kaikki :D

Tämän syksyn Kässäkahvi-tiistait: Huom! Päiviin voi tulla muutoksia

23.8. X

6.9. X

20.9. X

4.10. X

18.10.X

1.11.X

15.11.X

29.11. Tehdään lahjapusseja

 

 

 

 

 

KÄSSÄKAHVIT ALKAVAT 10.5.2022!

Tule mukaan joka toinen tiistai klo 13-15 puuhastelemaan Torikadulle!
Aloitetaan 10.5. ja seuraavat kerrat ovat 24.5./7.6./21.6.
Heinäkuussa lomaillaan ja jatketaan taas elokuussa. 
Ensimmäisellä kerralla meillä on teemakerta ja teemme isoäidin neliöitä. Ota oma virkkuukoukku mukaan, jos osallistut virkkaukseen.

Kässäkahveilla voit tehdä omia töitäsi; virkata, neuloa, tehdä koruja, kortteja, puutöitä, askarteluja, ompeluita jne.
Yhdistyksellä on muutama ompelukone sekä saumuri, joita voi lainata. Omat langat mukaan!

Voit myös tulla paikalle hakemaan ideoita tai kysymään neuvoa kiperään käsityöongelmaan. Tuo omat materiaalisi ja käsityökärpäsen purema mieli,muuta et tarvitse!

Kässäkahvit ovat kaikille avoimet- ei tarvitse olla yhdistyksen jäsen tai 18vuotias. Alaikäiset nuoret ja lapset ovat vanhempiensa vastuulla!
Pannu on kuumana eli kahvia ja teetä, vapaaehtoinen maksu.

Mikäli haluat tiedustella asiasta, laita meille sähköpostia: tekevatkadet.ry@gmail.com


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ensimmäisten Kässäkahvien tuotosta saatiin yhdistyksen etuoven kaiteeseen piristystä ja ns. "tilkkugraffitia". Kiitos kaikille osallistuneille :) Kylläpä tulikin kaunis ja hauska! Tilkkuja voimme vielä lisätä koko kaiteen verran lisääkin,jos halukkaita tekijöitä riittää.

 Ensimmäisellä kerralla osallistujia oli 13 ja toisella kerralla olikin jo 25 osallistujaa. Oikein mukava juttu!

KEVÄISET KÄSITYÖMESSUT OVAT TULOSSA! 

Yhdistyksen hallitus suunnittelee parhaillaan keväisiä Käsityömessuja. Ajankohdaksi valikoitui huhtikuun ensimmäinen viikonloppu 2.-3.4.2022 Messut tullaan pitämään, mikäli rajoitukset sen sallii, jälleen Tanhuhovissa ja keskustelut Lohjan kaupungin kanssa yhteistyöstä ovat alkaneet. Informoimme asiasta lisää kun olemme päässeet keskusteluista pidemmälle.

Myyntipaikkoja voi jo varata sähköpostitse yhdistyksen sähköpostista tekevatkadet.ry@gmail.com. Ilmoita samalla myyntituotteet (valmiit käsintehdyt tuotteet ja esimerkit vai materiaalit mm. Langat, kankaat, paperiaskartelutuotteet, helmet jne.), sekä paikan koko : pieni paikka 2x1,5m tai iso paikka 5x1,5m. Paikkahinnat samat, kuin viime messuilla. Lisää messuista löydät messuosiosta

UUDET JÄSENKORTIT 2022 JAOSSA

Tämän vuoden yksi uudistus on uudet jäsenkortit. Tänä vuonna jäsenet saavat valita neljästä vaihtoehdosta mieleisensä omaksi jäsenkortikseen. Maksettuasi jäsenmaksun joko tilille tai yhdistyksen kaupalla ilmoita sähköpostilla minkä vaihtoehdon korteista haluat ja jäsensihteeri laittaa sen tulemaan sinulle. (vaihtoehdot saat jäsensihteeriltä tai pj:lta)

Yhdistyksen putiikissa on tällä hetkellä runsas valikoima erilaisia käsintehtyjä tuotteita korteista tuttinauhoihin, villasukista retkialustoihin ja puisiin voiveitsiin asti. Tule pistäytymään ja tekemään loistavia hankintoja itsellesi tai lahjaksi. 

KLIKKAA KUVAT SUUREMMIKSI

 

Tapahtunutta

Lohjan Käsityömessut 29.-30.10.2022 Tanhuhovissa

Tekevät Kädet ry. järjestää lokakuussa 29.-30.päivät Lohjan Käsityömessut viidettä kertaa. Mukana on jälleen runsaasti käsityöläisiä ja käsityötarvikemyyjiä. Kaikki sisäpaikat ovat loppuunmyyty! Ulkopaikkoja vielä jäljellä.

Pääsymaksu 2€, alle 16-vuotiaat ilmaiseksi. 

Lohjan käsityömessuilla yhdistyvät käsityöläisten tuotetarjonta ja käsityötarvikemarkkinat. Mukana on runsaasti käsityöläisiä ja käsityötarvikemyyjiä. 

Messuille ovat tervetulleita kaikenlaiset kädentaitajat puutyöläisistä paperimassan työstäjiin ja helmeilijöihin. 

Elintarvike- ja muille myyjille on reilusti tilaa Tanhuhovin reippaan kokoisella pihalla :)

Lisätietoja löytyy messuosiosta!

Rantapäivä 2022 su 3.07.2022 09:00 - 14:00

Vaatii ilmoittautumisen

Rantapuisto, 08100 Lohja

Koska Siivouspäivän kirppis meni päin mäntyä huonon sään vuoksi niin kokeillaan suosiiko sääukko meitä Rantapäivän merkeissä.

Aurlahden hiekkakenttä on varattu tämän kesän Rantapäivälle sunnuntaina 3.7. klo 9-14. Toinen kentistä on jälleen pysäköintiä varten. 

Paikat varataan etukäteen sähköpostilla tekevatkadet.ry@gmail.com Paikkamaksu on 5e ja maksetaan paikan päällä käteisellä. 

Kahvila- ja muut ruokayrittäjät sekä muut erikoismyyjät ja yksityisyrittäjät neuvottelevat paikkamaksun erikseen. Ilmoita,jos tarvitset sähköä/voimavirtaa. HUOM! Sähkö on vain ruokapuolen yrittäjille. 

Paikkoja alamme jakamaan aamulla n. 7.30. Jokaisella myyjällä on tilaa 2m,johon mahtuu hyvin mm. pöytä +vaaterekki. Autot viedään pois myyntialueelta hyvissä ajoin heti kuorman purettua. 

Myyntipaikkoja on 150:lle ensimmäiselle varanneelle. Jos et pääse tulemaan paikan varattuasi, peruutathan paikkasi ajoissa,jotta se voidaan luovuttaa eteenpäin. Kiitos! 

Myyjät vastaavat itse oman paikkansa siisteydestä tapahtuman jälkeen eli myymättä jääneet tavarat ja roskat viedään pois paikalta. 

HUOM! Myyntipaikkoja voivat varata kädentaitajat, seurat, yhdistykset, trubaduurit, pienyrittäjät sekä muut,jotka haluavat tulla tapahtumaan esittelemään omaa toimintaansa/ taitojaan tai rekrytoimaan uusia jäseniä tai muulla tavoin tehdä itseään tunnetuksi. Sinulla ei tarvitse olla Y-tunnusta tai toiminimeä tms. vaan myyntipaikan voi varata ihan tavallinen yksityishenkilökin :) Tervetuloa! 

PAIKKAVARAUKSET: tekevatkadet.ry@gmail.com

Vuosikokous 8.12.2021 klo 17

Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous järjestetään yhdistyksen toimitiloissa Torikatu 3,08100 Lohja, klo 17 alkaen. Mahdollisuus osallistua myös etänä älylaitteen avulla. Tietokone/läppäri ei vaadi erillistä sovellusta, älykännykkä vaatii Teams-sovelluksen. Vuosikokous on vain jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Kutsu on lähtenyt säännöissä määrättynä aikana 2vkoa ennen kokousaikaa sähköpostitse. Olethan yhteydessä hallitukseen,jos et ole saanut kutsua.

Vuosikokouksessa valittiin uusi hallitus: Puheenjohtaja Mia Taimio, varapuheenjohtaja Tuula Mustalahti, rahastonhoitaja Hannele Taimio, sihteeri/jäsensihteeri Pirjo Parkkinen, muut hallituksen jäsenet : Tuula Järvinen, Ulla Kauranen, ja varajäsen Vuokko Tienhaara

Joulumyyntiä Lohjantähdessä 1.12.-4.12.

Perinteiseen tapaan jalkaudumme Lohjantähteen pienellä porukalla joulun alla ja pidämme joulumyyntitapahtuman. Tekevien porukan löytää Kino Vaakunan puoleisesta päädystä keskiviikosta lauantaihin. Arkisin olemme paikalla klo 10-18 ja lauantaina vielä klo 10-16. Maksuvälineenä vain käteinen,mutta Lohjantähdessä on automaatti :)

Käsityömessut Tanhuhovissa 

Pitkästä aikaa Käsityömessut järjestetään Tanhuhovissa 9.-10.10. 2021 la 10-16 ja su 10-15. Tarkemmat tiedot löytyvät messusivuilta ja paikkoja myydään niin kauan, kun niitä on tarjolla. Pienet paikat ovat 2mx1,5m /50€ ja isot 5mx1,5m/120€. 

Myyjät hoitavat omat myyntipöytänsä yms. rekvisiittansa paikalle. Yhdistyksellä on joitain pieniä pöytiä sekä levyjä pukkijaloilla vuokrattavana. Tiedustelut sähköpostitse.

KATSO MYYJIEN TARJONTAA TÄSTÄ VIDEOLINKISTÄ! Linkistä pääset suoraan Youtubeen, Tekevien omalle kanavalle :) 

TÄMÄ LINKKI vie Sinut messuosioon,ole hyvä. Messusivuilta löytyy mm. myyjälista, jonka avulla voit tutustua eri myyjien tuotteisiin etukäteen. Myös paikkakartta löytyy sieltä.

Terveydeksi-toritapahtuma 25.8.2021

Lohjan Sydän ry. järjestää tapahtuman keskiviikkona 25.8. Lohjantähden torilla. Tapahtuma on avoin yleisölle klo 13-17.30 välisen ajan. Paikalla on Sydämen lisäksi liuta muita paikallisia yhdistyksiä esittelemässä toimintaansa - myös Tekevät Kädet ry. on torilla!

Lisäys: Tämän hetkisen sään vuoksi (rankkasadetta ja tuulta) Tekevät Kädet ry. ei pysty osallistumaan tapahtumaan. 

Pj saa lisää vuosirenkaita!

Torikadun myymälässä juhlitaan pipari- ja mehutarjoilun merkeissä torstaista lauantaihin 15.-17.7. Tule hörpylle ja samalla voit ihastella (ja tehdä kenties hankintoja?) uusia upeita tuotteita, joita on taas tullut kaupalle!

Rantapäivä 1.8.2021

Useat pyynnöt uudesta Rantapäivän tapahtumasta on kuultu, joten Aurlahden hiekkakenttä on varattu tämän kesän Rantapäivälle sunnuntaina 1.8. klo 9-14.
Toinen kentistä on jälleen pysäköintiä varten.


Paikat varataan etukäteen sähköpostilla tekevatkadet.ry@gmail.com
Paikkamaksu on 5e ja maksetaan paikan päällä käteisellä. (Kahvila- ja muut ruokayrittäjät neuvottelevat paikkamaksun erikseen)

Kirpputorimyynti- ja muita paikkoja alamme jakamaan aamulla n. klo 7.30. Jokaisella myyjällä on tilaa 2m,johon mahtuu hyvin mm. pöytä +vaaterekki. Jokainen myyjä vastaa itse omista myyntirekviisiitastaan- meillä ei valitettavasti oli mahdollisuuksia vuokrata/lainata pöytiä tai rekkejä. 

Autot viedään pois myyntialueelta hyvissä ajoin heti kuorman purettua. Myyntipaikkoja on 150:lle ensimmäiselle varanneelle. Jos et pääse tulemaan paikan varattuasi,peruutathan paikkasi ajoissa,jotta se voidaan luovuttaa eteenpäin. Kiitos!

Myyjät vastaavat itse oman paikkansa siisteydestä tapahtuman jälkeen eli myymättä jääneet tavarat ja roskat viedään pois paikalta.

HUOM! Myyntipaikkoja voivat varata kädentaitajat, seurat, yhdistykset, trubaduurit, pienyrittäjät sekä muut,jotka haluavat tulla tapahtumaan esittelemään omaa toimintaansa/ taitojaan tai rekrytoimaan uusia jäseniä tai muulla tavoin tehdä itseään tunnetuksi.

Pidetään hauskaa turvallisuus muistaen.

PAIKKAVARAUKSET:
tekevatkadet.ry@gmail.com

Äänestys on päättynyt- odotamme tuloksia. Kiitos avustasi :)

Säästöpankki jakaa avustuksia äänestyksen perusteella eri yhdistyksille ja seuroille. Autathan Tekevät Kädet ry:tä ja käy äänestämässä meitä tästä linkistä:

 https://www.saastopankki.fi/fi-fi/saastopankkiryhma/vastuullisuus/hyvia-tekoja/aanestys

Valitse paikkakuntavalikosta Lohja ja löydät äänestysvaihtoehdot. 

Lähdimme mukaan äänestykseen,sillä vaikea korona-aika on vienyt meiltä kaikki varainhankintamahdollisuudet eli emme voi järjestää normaaliin tapaan tapahtumia,kursseja saati käsityöiltoja, joten tulot ovat jäsenmaksujen varassa. 

Olemme juuri saaneet toimitilat kuntoon ja ja kova työ menisi täysin hukkaan,jos virus-vihulainen pääsisi voitolle ja yhdistys joutuisi pakkaamaan kamat ja laittamaan lapun luukulle.

Auta siis meitä voittamaan K.A.K.K.A eli Korona-Ajan-Kukkaron-Keveys-Aika ja saamme ehkä Säästöpankilta pienen helpotuksen äänestyksen johdosta.

Suuret kiitokset !!

Sukkaa pukkaa hoitajille!

Saimme vinkkiä sukkatarpeesta hoitajille, kiitos Lohjan ruoka-apuryhmän vetäjälle Jonna Kataiselle. 

Asiaa vetää Hoivarc Oy ja sukkia vastaanottaa tällä hetkellä Kirkkonummella Pieni Juhlapuoti Vanilja, Espoossa kauppakeskus Ainoassa vaatekauppa Fiilinki ja Helsingissä Lasipalatsissa lastenvaateliike Fiilinki.  Itse ei tarvitse lähteä viemään valmista sukkaparia ko. paikkoihin, vaan  ne voi tuoda Tekevien kauppaan osoitteeseen Torikatu 3, 08100 Lohja ja me toimitamme suuremman erän kerralla Kirkkonummelle :)

Tarve villasukille on koossa 36-44, eniten käyttäjiä on koossa 37-40. Laita sukkiin kokomerkintä lapulla tai tarralla.

Sukat jaetaan teho-osaston hoitajille sekä laitos-ja välinehuoltajille. Meilahti tarvitsee 150 sukkaparia. Mikäli sukkia tulee enemmän ne jaetaan muiden sairaaloiden teho-osastoille.

Yhdistyksellä on vielä jonkin verran lankoja edellisistä messuista jäljellä, mutta voit käyttää myös omia lankojasi. Jos tarvitset lankoja meiltä, ota yhteys ensin sähköpostilla tekevatkadet.ry@gmail.com ja sovitaan aika, milloin voit hakea kassin kaupalta.

Tiptap, tiptap, tipetipetiptap! Kuinka voi olla, että joulu tulee joka vuosi aina vaan aiemmin?!

Tekevien porukka hipsii Lohjantähteen joulukuun alussa ja pidämme siellä pienet joulumarkkinat. Olemme ns. Vero Modan päädyssä keskiviikosta lauantaihin 2.-5.12. arkisin klo 10-18 ja lauantaina klo 10-16. Meillä on käsidesiä, turvaväliä, suojavarusteita ja lämmintä joulumieltä yllinkyllin! Ja tietysti kaikenlaista ihanaa käsintehtyä myytävää :D 

Huom! Paikalla käy vain käteismaksu!

Vuosikokouksessa 26.9.2020 valittiin uusi hallitus.

Puheenjohtajana jatkaa Mia Taimio ja varapuheenjohtajana Tuula Mustalahti. Muita hallituksen jäseniä ovat Pirjo Brax, Ulla Kauranen, Marjo Pohjanniemi ja Hannele Taimio. Varajäseniksi valittiin Tuula Järvinen ja Linda Silvonen.

Kiitos kaikille läsnäolleille!

 

 

 

 

Lohjan Käsityömessut 26.-27.10.2019 

Messut sujuivat loistavasti ja viikonlopun aikana vierailijoita oli lähes kolme tuhatta harmillisen kurjasta säästä huolimatta. Palaute oli erittäin positiivista ja varsinkin maksuton sisäänpääsy sai paljon kehuja. Myös edullisia paikkamaksuja kiiteltiin monilta tahoilta,sillä vastaavia tapahtumia ei liioin ole,joissa huomioidaan varsinkin pienimmät tekijät ja otetaan huomioon heidän mahdollisuutensa osallistua kukkaroystävällisin paikkahinnoin. Tämä edullisuus heijastuu myös tuotteiden hintoihin,jolloin menekki on parempi. Tuotteiden valikoiman monipuolisuuden lisäksi niiden hintalaatu-suhdetta kehuttiin myös yleisesti. Niin yleisö,kuin myyjätkin kyselivät jo ensi vuoden messusuunnitelmia ja toivoivat jatkoa ja miksikäs ei :D Tapahtumalle on selvästi kysyntää täällä suunnalla ja tulijoita on pitkäksi jonoksi asti. Kannattaa seurata sivuja, ilmoitamme tulevista tapahtumista, kun ilmoitettavaa tulee!

 

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit tarjoavat yhdistyksen jäsenille etuja ja alennuksia erikseen sovituista tuotteista ja palveluista jäsenkorttia vastaan. Tekevät Kädet ry. kiittää mukaan lähteneitä yrityksiä yhteistyöstä.

Vanilja Valencienne Oy tarjoaa jäsenille -20% alennuksen Ecoil-tuotteiden OVH-hinnoista.

Kehystyöt Juha Vikholm antaa 15% alennuksen tuotteistaan jäsenille.

Nettilanka antaa 15% alennuksen ostosten loppusummasta jäsenille. Alennuskoodi jäsentiedotteessa.

KoruAnteron hopeakoruista -15% alennus yhdistyksen jäsenille, kun ostaa korut tekijältä itseltään. Voimassa 31.12.2021 asti.

Metri-pala kangaskauppa antaa 10% alennuksen jäsenille ostoksista.

© 2020-2022 Yhdistyksen verkkosivut toteutti ja niistä vastaa Mia Taimio